Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Iuliana Leurent, CEO Temps

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Iuliana Leurent, CEO Temps
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă cărți și articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cărți și articole citite în ultima perioadă de Iuliana Leurent, CEO Temps

"The Tough Career Advice No One Will Tell You: Do the Messy Work" - link (thinkgrowth.org)

(Poate motivul pentru care am considerat util a împărtăși acest articol este în primul rând pentru că m-a făcut să zâmbesc. Pe alocuri cu nostalgie, pe alocuri cu recunoaștere pentru cei care totuși s-au încumetat să se lase pe mâinile “entuziastului”. Este o poveste destul de straight forward despre cum evaluezi oportunitatea la nivel profesional și cum îți creezi disponibilitate în interiorul tău)

"IBM, remote-work pioneer, is calling thousands of employees back to the office" - link (qz.com)

(Trăim într-o epocă în care referințele în business sunt oamenii, flexibilitatea și inovația. Prioritizarea lor ar trebui încadrată particular în cultura organizației, industrie și, nu în ultimul rând, strategiei de business. Este interesant de citit articolul prin fluxul evenimentelor, schimbărilor de paradigmă, revenirilor și încadrării lor într-un trend temporal. “Munca de acasă” este un model tentant și nicidecum nou. Poate fi un model de funcționare și rewarding cu posibile efecte secundare asupra organizației. Inovația este inspirată și condusă de oameni, de interacțiunea lor și de puterea de a crea contextul de a evolua. Subiectul are însă, sunt convinsă, mult mai multe valențe și la nivel individual, la manieră optimă de funcționare a fiecăruia)

Iuliana Leurent este CEO Temps. Compania a fost fondată în 2011 ca parte a grupului RINF și a continuat să se dezvolte din pasiunea de a face diferența în industria de HR. Astăzi se află în top 10 HR în România, concurând alături de organizații internaționale. Focusul a fost într-o specializare exclusivă pe segmentul de “white collars” atât la nivel de metodologii/procese, cât și instrumente. 

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor