Audi a lansat producția SUV-ului electric e-tron, în fabrica din Bruxelles. Premiera mondială - peste 2 săptămâni. Clienții nerăbdători, inclusiv din România, au putut rezerva online

Audi a lansat producția SUV-ului electric e-tron, în fabrica din Bruxelles. Premiera mondială - peste 2 săptămâni. Clienții nerăbdători, inclusiv din România, au putut rezerva online
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 5 sep 2018

Audi a dat startul producției modelului complet electric e-tron, primul SUV electric al mărcii, care va avea premiera mondială pe 17 septembrie. Clienții nerăbdători, inclusiv din România, au putut face rezervări online pentru acest model.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uzina Audi din Bruxelles a început producția noului model Audi e-tron, un SUV complet electric, care deschide noi perspective pentru marca premium a Grupului VW, fiind în același timp unul din primele automobile complet electrice, constrite pe o platformă dedicată, din Europa. Modelul e-tron va avea premiera mondială pe 17 septembrie, în SUA, în cadrul unui eveniment special organizat în San Francisco. Mașina va deveni principal concurent pentru Tesla Model X, având anunțat un preț cu mult mai mic decât modelul american.

Audi e-tron va beneficia de tracțiune intergrală quattro, o baterie de capacitate de încărcare mare, 150 kW la stațiile rapide, care va putea fi încărcată astfel în 30 de minute.

FOTO MINI oferă stopuri Union Jack, cu steagul Marii Britanii, pentru posesorii Hatch și Cabrio. Prețul pentru România este de circa 400 de euro CITEȘTE ȘI FOTO MINI oferă stopuri Union Jack, cu steagul Marii Britanii, pentru posesorii Hatch și Cabrio. Prețul pentru România este de circa 400 de euro

„Audi e-tron este un adevărat pionier”, spune Peter Kossler, membru în boardul companiei pentru producție și logistică. „Are tehnologii inovative, precum oglinzile virtuale, și combină calitățile unui Audi clasic, în ceea ce privește manevrabilitatea și dinamica, cu inovațiile tehnice care merg dincolo de mașină. Fabrica noastră din Bruxelles a fost modernizată pe larg pentru producția de mașini electrice.

Este prima unitate de producție din lume certificată „neutră CO2”, în segmentul premium.” Asta înseamnă că toată cantitatea de CO2 produsă este compensată prin producția de energii recuperabile și prin proiecte de mediu.

Audi a dezvoltat pentru acest proiect o serie de competențe noi, cum este cazul bateriei, dar și a motorului în sine, componente care nu erau produse anterior de uzinele mărcii. Multe dintre etapele de producție au fost desenate, planificate și implementate de propriii angajați. Cei care lucrează în uzina din Bruxelles au primit peste 200.000 de ore de training pentru a fi gata să producă primul Audi complet electric.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
e-tron
suv
masini electrice