CFR are trei oferte pentru prima fază a liniei București Nord - Aeroport Henri Coandă București. Când vom merge cu CFR-ul la aeroport

CFR are trei oferte pentru prima fază a liniei București Nord - Aeroport Henri Coandă București. Când vom merge cu CFR-ul la aeroport
scris 26 mar 2019

CFR anunță că au fost depuse trei oferte pentru prima fază a proiectului Modernizarea liniei de cale ferată București Nord – Aeroport Internațional Henri Coandă București.

Ofertele sunt de la Asocierea SC ARCADA COMPANY SA – SC ISPCF SA – DB ENGINEERING & CONSULTING GMBH, PORR CONSTRUCT SRL și MAPA INȘAAT VE TICARET A.Ș.

Un avion al British Airways care zbura din Londra cu destinația Düsseldorf a aterizat din greșeală la Edinburgh CITEȘTE ȘI Un avion al British Airways care zbura din Londra cu destinația Düsseldorf a aterizat din greșeală la Edinburgh

Valoarea totală estimată a contractului, care are o durată de 14 luni (2 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție), este de 420.113.085 lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din Fonduri de Coeziune și Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Valoarea totală estimată a contractului este de 420.113.085 lei fără TVA, din care 402.711.085 lei pentru execuția lucrărilor și 17.402.000 lei fără TVA pentru servicii de proiectare, sursa de finanțare fiind asigurată din Fonduri de Coeziune și Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Obiectul contractului cuprinde construirea unei căi ferate duble în lungime de 2,95 km, un viaduct de 1,52 km care traversează DN1, 3 podete, instalație de centralizare electronică și o statie de călători la terminalul T1.

Durata contractului este de 14 luni, din care 2 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție, la care se adaugă 60 de luni perioadă de garanție.

Comisia de evaluare va analiza în perioada următoare documentele de calificare și propunerile tehnice și financiare în vederea desemnării ofertei câștigătoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
gara de nord
aeroport