Continental numește un nou director al centrului de producție Automotive din Timișoara

Continental numește un nou director al centrului de producție Automotive din Timișoara

Lucian Mărgineanu

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2022

Furnizorul german de componente pentru industria auto Continental l-a numit pe Lucian Mărgineanu în funcția de director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El îi urmează în funcție lui Ralf Luchs, care a ocupat această poziție timp de cinci ani și care își continuă activitatea tot în cadrul companiei.

Compania prin care familiile Porsche și Piech controlează VW Group și-a majorat profitul CITEȘTE ȘI Compania prin care familiile Porsche și Piech controlează VW Group și-a majorat profitul

Lucian Mărgineanu este angajat al Continental din 2001, făcând parte din echipa fabricii automotive din Timișoara încă de la înființarea acesteia, în 2006. În ultimii opt ani, a ocupat diferite poziții de conducere în mai multe centre de producție Continental, în China și Cehia, iar înainte să revină în capitala Banatului, Lucian Mărgineanu a deținut funcția de director al fabricii din Novi Sad, Serbia.

La Timișoara sunt fabricate peste 17 milioane de produse anual.

Continental a realizat în 2021 o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste 190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

În perioada 1999 - 2021 Continental a investit peste 2 miliarde de euro în activitățile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate în România. Continental deține șase unități de producție și patru centre de inginerie în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab și Iași. Compania are un centru de distribuție a anvelopelor în București. La finalul anului 2021, Continental avea peste 17.500 de angajați, din care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

viewscnt
Afla mai multe despre
lucian mărgineanu
continental