Dacia va avea stand propriu la Salonul Auto de la Geneva, dar fără nicio noutate. Renault va prezenta un concept-car destinat “mobilității partajate”

Dacia va avea stand propriu la Salonul Auto de la Geneva, dar fără nicio noutate. Renault va prezenta un concept-car destinat “mobilității partajate”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 feb 2018

Dacia va avea stand propriu la Salonul Auto de la Geneva, dar fără nicio noutate, ultimul model nou lansat de marca românească deținută de Group Renault fiind Dacia Duster, prezentat la Frankfurt, anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia mizează pe Duster și la Geneva, mai ales că Salonul elvețian a fost locul de lansare a primei generații a SUV-ului produs la Mioveni, și va mai expune o ediție specială a subcompactei Sandero, în versiunea Stepway, după cum anunță Renault Group. Vizitatorii salonului din Geneva vor vedea întreaga gamă Dacia, inclusiv familia completă Stepway. Dacia a lansat tot la Geneva, anul trecut, Logan MCV Stepway, împreună cu ediția limitată Explorer, ieșită între timp din oferta mărcii.

Dacia Duster a fost deja lansată și pe piața din Elveția, la un preț mai mic decât cel din România, de aproxiamtiv 12.000 de euro, însă perioada Salonului este un moment foarte bun pentru noul SUV pentru a fi văzut de publicul potențial.

FOTO TEST DRIVE Ford EcoSport, noua vedetă a industriei auto românești, pe șoselele din România CITEȘTE ȘI FOTO TEST DRIVE Ford EcoSport, noua vedetă a industriei auto românești, pe șoselele din România

La rândul său, Renault va avea, ca de obicei, un stand propriu, în mijlocul acestuia urmând să fie amplasat un concept-car despre care compania franceză nu a oferit prea multe detalii. Automobilul, de tip show-car, “va reprezenta viziunea companiei pentru mobilitatea urbană partajată”.

Celelalte noutăți ale mărcii vor fi noile motoare 1.3 Energy TCe, lansate deja anul trecut, dar și noul propulsor electric R110 pentru modelul Zoe. De asmenea, renault a anunțat că marca premium Alpine va fi prezentă cu modelul A110.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
geneva
duster
sandero