Fiat Chrysler și PSA și-au informat angajații că vor semna acordul de fuziune în următoarele săptămâni

Fiat Chrysler și PSA și-au informat angajații că vor semna acordul de fuziune în următoarele săptămâni
scris 26 nov 2019

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) și PSA, proprietarul Peugeot, și-au informat angajații că vor semna un acord angajant de fuziune în următoarele săptămâni, transmite Reuters.

Prin intermediul a două comunicări separate făcute prin intermediul canalelor interne, obținute marți de Reuters, cele două grupuri și-au anunțat angajații că peste 50 de persoane sunt implicate în acest proces, scrie News.ro

FCA și PSA negociază finalizarea unei fuziuni care ar crea al patrulea mare producător auto din lume.

Uber pierde din nou licența de operare în Londra. Infracțiune descoperită pe mai multe curse CITEȘTE ȘI Uber pierde din nou licența de operare în Londra. Infracțiune descoperită pe mai multe curse

Potrivit documentelor, au fost formate nouă grupuri de lucru, conduse de directorul financiar și șeful dezvoltării afacerilor la nivel global al FCA, David Ostermann, și de vicepreședintele executiv pentru programe și strategie al PSA, Olivier Bourges.

Președintele FCA, John Elkann, a declarat săptămâna trecută că nu este îngrijorat de procesul șocant intentat de General Motors împotriva FCA și că este optimist că va fi încheiat un acord de fuziune cu PSA până la sfârșitul acestui an.

FCA este acuzat de General Motors că a mituit lideri sindicali în negocierea contractelor de muncă, provocând grupului costuri semnificative.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler
psa