FOTO & VIDEO Imagini cu primul Rolls Royce electric camuflat

FOTO & VIDEO Imagini cu primul Rolls Royce electric camuflat
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 aug 2022

Primul automobil de lux Rolls royce cu propulsie electrică a fost fotografiat pe Riviera Franceză, în timpul unor teste pe care constructorul britanic la face cu modelul, înainte de lansare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După teste dure, efectuate în Suedia, în zone cu frig extrem, Rolls Royce testează viitorul model Spectre, propulsat cu baterii, în căldura sudului Franței, acolo unde poate fi văzut de viitorii clienți bogați, chiar dacă pentru moment mașina este camuflată.

Transport gratuit pentru locuitorii din Mangalia și turiștii din stațiuni, cu autobuze electrice CITEȘTE ȘI Transport gratuit pentru locuitorii din Mangalia și turiștii din stațiuni, cu autobuze electrice

Primele imagini cu Rolls Royce Spectre arată o siluetă spectaculoasă, așa cum îi stă bine unui Coupe de lux. Botezat Electric Super Coupe, modelul a fost fotografiat acoperit cu folii de camuflaj, care lasă la vedere doar o mică parte a designului.

Programul de testare a noului model include circa 2,5 milioane de kilometri, din care în Franța au fost parcurși 625.000 de kilometri, atât pe Autodromul Miramas, cât și pe șoselele publice, după cum precizează constructorul care face parte din grupul BMW.

Primele date tehnice arată că mașina va utiliza un sistem de suspensii inovator, dezvoltat de constructor, iar coeficientul aerodinamic al mașinii de 0,25 va face din Spectre cel mai aerodinamic model din istoria mărcii. Procesul de dezvoltare a ajuns la 40% în acest moment, după cum se arată în datele oficiale.

DOCUMENT Volkswagen încheie prima jumătate a anului cu venituri și profit în creștere, în pofida scăderii livrărilor CITEȘTE ȘI DOCUMENT Volkswagen încheie prima jumătate a anului cu venituri și profit în creștere, în pofida scăderii livrărilor

„Nu este o exagerare să spunem că Spectre este cel mai așteptat Rolls Royce din istorie. Liber de restricțiile conectate cu motoarele cu combustie, vehiculul nostru electric va oferi cea mai pură expresie a experienței Rolls Royce din istoria de 118 ani a mărcii. Această ultimă fază de testare pune în valoare o serie de tehnologii avansate care echipează o transformare simbolică pentru Rolls Royce, care duce mai departe către un viitor mai strălucit, mai puterinc, complet electric. Acest lucru va asigura relevanța pe mai departe a mărcii noastre pentru generațiile care vin”, a spus Torsten Muller Otvos, CEO Rolls Royce, referitor la viitorul model.

Rolls Royce a prezentat mai multe concepte electrice în ultimul deceniu, înainte de a da startul primului proiect al unui automobil complet electric de serie, care va deschide procesul prin care marca britanică va deveni, începând din 2030, o marcă exclusiv electrică.

Rolls Royce Spectre va fi prezentat în premieră anul viitor, iar primele livrări vor avea loc la sfârșitul lui 2023.

FOTO & VIDEO Imagini cu primul Rolls Royce electric camuflat

FOTO & VIDEO Imagini cu primul Rolls Royce electric camuflat

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls royce spectre
rolls royce electric
foto camuflaj rolls royce