Noul Renault Talisman a fost lansat în România

Noul Renault Talisman a fost lansat în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2016

Noul Renault Talisman este comercializat începând de vineri în Romania, modelul care a obținut cinci stele la testele EuroNCAP fiind disponibil cu trei niveluri de echipare: Life, Zen și Intens, cu un preț de pornire de 21.800 euro (cu TVA).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mașina asociază sistemul 4Control cu amortizoarele reglabile electronic, aspect ce face ca vehiculul să fie foarte agil și stabil pe orice tip de traseu, se spune într-un comunicat.

"Renault Talisman este o mașină ce se caracterizează printr-un comportament rutier unic, ce combina agilitate, siguranță, dinamism și confort. Cu un design cu linii robuste, dar elegante, ce emană o personalitate puternică, noul model adaugă stilului clasic, ADN-ul și amprenta călduroasă Renault. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de 608 dm3. Scaunele din fata sunt încălzite și au funcția de masaj și ventilație. Sunt disponibile patru motorizări: Energy 1.5 dCi 110, asociat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Energy 1.6 dCi 130, combinat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, Energy 1.6 dCi 160 EDC asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte și Energie TCe 200 EDC asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte: performanță și agilitate", se arată în comunicat.

Renault Talisman propune, totodată, tableta multimedia conectată Renault R-Link 2 de 7 inch (format landscape) sau de 8,7 inch (format portrait). R-Link 2 controlează pe lângă funcțiile clasice de navigație, audio și climatizare și pe cele de asistență la condus.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
talisman