Operatorul Blue Air a inaugurat ruta Bacău - București

Operatorul Blue Air a inaugurat ruta Bacău - București
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2018

Compania low-cost Blue Air, cel mai mare transportator aerian român și al doilea mare jucător pe piața locală, după rivalul ungar Wizz Air, a inaugurat ruta directă Bacău - București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Zborurile vor avea loc de trei ori pe săptămână: miercuri, vineri și duminică.

În acest moment, Blue Air oferă pasagerilor conexiune directă de la Bacău spre Roma, Londra, Milano, Torino, Dublin, Bologna, Bruxelles, Madrid și Liverpool.

Prin noua conexiune cu Otopeni, pasagerii vor ajunge, prin escala la Otopeni, în Larnaca (Cipru), ori în una dintre cele mai căutate destinații de vară, Palma de Mallorca, o rută lansată de Blue Air tot în această primăvară.

Pungile din plastic subțire cu mâner, interzise definitiv în comerț. Legea a fost promulgată CITEȘTE ȘI Pungile din plastic subțire cu mâner, interzise definitiv în comerț. Legea a fost promulgată

Biletele pentru noua rută Bacău – Otopeni, cât și pentru toate celelalte 100 de rute din portofoliul Blue Air, pot fi achizionate cu ușurintă de pe platforma blueairweb.com. Pentru a veni și mai mult în sprijinul pasagerilor, Blue Air pune la dispoziție trei tipuri de pachete de călătorie, Light, Clasic și Premium.

Blue Air a fost înființată în 2004 și s-a dezvoltat de-a lungul anilor devenind un operator aerian paneuropean, cu baze operaționale în România, Cipru, Italia și Marea Britanie.

În 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriană românească, depășind în premieră compania de stat Tarom după numărul de pasageri transportați. Compania low-cost operează zboruri către peste 100 de rute, din 16 țări, având opt baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool și Torino.

Blue Air este al doilea mare jucător pe piața locală, după rivalul ungar Wizz Air.

Compania țintește afaceri anuale de 400 milioane euro și aproximativ 5 milioane de pasageri transportați.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bacau