Presa italiană: După o operație aparent banală, Sergio Marchionne, care a condus Fiat 14 ani, a intrat în comă. Starea sa - foarte gravă și „ireversibilă”

Presa italiană: După o operație aparent banală, Sergio Marchionne, care a condus Fiat 14 ani, a intrat în comă. Starea sa - foarte gravă și „ireversibilă”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 iul 2018

Sergio Marchionne, cel care a condus destinele Fiat 14 ani și a stat la originea creării Fiat Chrysler Automobiles, se află într-o stare gravă în spital, după ce o operație la umăr a generat complicații, presa italiană scriind că „starea lui este ireversibilă”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sergio Marchionne a intrat în comă, potrivit surselor medicale citate de jurnaliștii italieni, în cursul zilei de vineri și este menținut în viață cu ajutorul aparatelor, după ce o operație aparent banală a provocat în mod neașteptat complicații. Sergio Marchionne a fost internat la unul dintre cele mai bune spitale din Europa, în Zurich, unde la sfârșitul lunii iunie a suferit o intervenție chirurgicală. În timpul procedurii de recuperare, starea sa de sănătate s-a agravat, iar vineri afaceristul italian a intrat în comă.

Acesta este motivul pentru care John Elann, acționar principal al Fiat Chrysler, reprezentant al familiei Agnelli, a convocat de urgență boardul companiilor pe care Marchione le conducea, pentru a decide în privința înlocuitorilor acestora. În cursul zilei de sâmbătă, John Elkann și FCA au remis un comunicat prin care anunțau că Sergio Marchionne nu va mai putea reveni la lucru, din cauza stării de sănătate, fără a intra în detalii.

Consiliile de Administrație au decis ca în fruntea Fiat Chrysler Automobiles să fie numit Mike Manely, în prezent CEO al Jeep, iar în fruntea Ferrari să fie numit Louis Carey Camilleri, fost CEO și președinte al Philip Morris.

viewscnt
Afla mai multe despre
sergio marchionne
fiat chrysler
ferrari