Renault România deschide comenzile pentru noul SUV Austral și anunță lista de prețuri

Renault România deschide comenzile pentru noul SUV Austral și anunță lista de prețuri
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 21 sep 2022

Cel mai nou SUV Renault din gama producătorului francez a fost prezentat în acest an și poate fi comandat în acest moment de clienții din România. Renault a anunțat lista de prețuri și motorizările disponibile în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul SUV Renault Austral, care înlocuiește în gama mărcii vechiul model Kadjar, are aspirații către segmentele upmarket, în special cu echipările de top și motorizările electrificate. Mașina dispune de mai multe motoare hibrid, între care se remarcă un full-hybrid E-Tech de 200 CP.

Cea mai ieftină versiune va fi Equilibre, care dispune de un motor mild hybrid, de 140 CP, care va costa 27.000 de euro. Cea mai scumpă versiune va fi iconic esprit Alpine E-Tech, care va costa 40.900 de euro. Cel mai ieftin full-hybrid va costa pe piața locală 35.700 euro.

SUV-ul Austral este doar cu puțin mai lung decât modelul pe care îl înlocuiește, Kadjar, având 4,51 metri, față de 4,45 metri.

ULTIMA ORĂ Dacia a depășit Renault în Europa CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dacia a depășit Renault în Europa

Versiunile full-hybrid sunt echipate cu motorul turbo de 1.2 litri, în trei cilindri, care este însoțit de un motor electric și o baterie de 2 kWh, acestea fiind coordonate de o cutie de viteze multi-mode. Consumul anunțat de producător este de 4,6 litri/100 km.

Motoarele mild-hybrid oferă baterii de 12 și, respectiv, 48 de volți, acestea reprezentând o variantă mai accesibilă și mai puțin eficientă a unui motor hibrid.

Renault România deschide comenzile pentru noul SUV Austral și anunță lista de prețuri

viewscnt
Afla mai multe despre
renault austral
reanult suv
renault hibrid e-tech