Renault și-a îmbunătățit estimările privind evoluția pieței auto după vânzări solide în trimestrul al treilea

Renault și-a îmbunătățit estimările privind evoluția pieței auto după vânzări solide în trimestrul al treilea
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2017

Grupul auto francez Renault a raportat o creștere de 15,9% a vânzărilor în trimestrul al treilea, ceea ce a determinat proprietarul Dacia să își îmbunătățească prognozele privind evoluția pieței auto mondiale și totodată să își confirme obiectivele comerciale pentru anul 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În perioada iulie-septembrie 2017, veniturile realizate de grupul Renault au urcat la 12,22 miliarde de euro, de la 10,55 miliarde de euro în perioada similară a anului trecut, grație vânzărilor solide de modele ZOE și Dacia, scrie Agerpres.

Marca Dacia a raportat o creștere de 10,3% a vânzărilor, susținută în principal de performanțele Sandero (creștere de 12%).

Gmail suportă de astăzi extensii native, o funcționalitate dedicată utilizatorilor de business CITEȘTE ȘI Gmail suportă de astăzi extensii native, o funcționalitate dedicată utilizatorilor de business

Renault și-a îmbunătățit estimările privind evoluția pieței auto mondiale în 2017 până la un avans cuprins între 2-3%, comparativ cu estimările anterioare potrivit cărora piața auto mondială ar urma să înregistreze un avans cuprins între 1,5% și 2,5%.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
renault