ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 7 sep 2020

Dacia a dat publicității primele imagini cu noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway, după ce zilele trecute publicase câteva detalii ale acestor modele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Marca Dacia a publicat imagini cu a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway. Potrivit comunicatului oficial, noile mașini vor fi mai mari decât cele din generația actuală.

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

„Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.”

SIF Banat – Crișana a cumpărat platforma IMGB într-o tranzacție de circa 40 milioane de euro CITEȘTE ȘI SIF Banat – Crișana a cumpărat platforma IMGB într-o tranzacție de circa 40 milioane de euro

Descrierea oficială a noilor modele mai vorbește despre un „aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate. Personalitatea mașinii este completată de profilul cu linii fluide, ale cărui repere vizuale sunt reprezentate de parbrizul mai înclinat și de noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate.”. De asemenea, mai aflăm că noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora. În același timp, Sandero Stepway are o gardă la sol supraînălțată, iar diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele lansează și noua semnătură luminoasă, în formă de „Y”, a mărcii Dacia.

Dacia anunță că premiera oficială a noilor modele va fi pe 29 septembrie. Dacia ar fi trebuit să lanseze noile modele la Salonul Auto Paris, însă anularea acestuia a schimbat planurile cosntructorului român.

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

viewscnt
Afla mai multe despre
noile logan si sandero
dacia sandero 3
noul sandero
noul logan
sandero stepway
lansare sandero