VIDEO Audi și Airbus au primit undă verde pentru testarea unui prototip de taxi zburător în Germania

VIDEO Audi și Airbus au primit undă verde pentru testarea unui prototip de taxi zburător în Germania
scris 25 iun 2018

Germania a dat undă verde testării pe teritoriul său a vehiculului zburător Pop.up Next.

Pop.up Next, vehiculul zburător hibrid care s-a născut din colaborarea dintre Audi cu Airbus și Italdesign, va putea fi testat în și în jurul orașului de origine al producătorului german, Ingolstadt.

Ministrul german al transporturilor, Andreas Scheuer, care a semnat acordul din partea guvernului german, a spus că taxiurile zburătoare nu mai sunt doar o viziune, ci pot aduce omenirea în următoarea dimensiune a mobilității.

Pop.up Next se diferențiază de alte concepte similare prin faptul că este un hibrid compus din două părți.

Directorul operațional al mytaxi.net, numit adminstrator la Clever Taxi CITEȘTE ȘI Directorul operațional al mytaxi.net, numit adminstrator la Clever Taxi

Acesta are un modul terestru, care nu este altceva decât o mașină cu un design futuristic și o dronă care se montează automat la mașină pentru a zbura.

Ambele componente, atât cea terestră, cât și cea de zbor, se realizează în mod autonom. Pasagerul nu trebuie decât să aleagă destinația dorită.

Pop.up Next, care a fost prezentat inițial la târgul de mașini de la Geneva anul trecut, se alătură unei nișe din ce în ce mai aglomerate din care mai fac parte proiectul Elevate al Uber, Volocopterul germenilor de la E-Volo, „184” al chinezilor de la EHang și un al doilea proiect al Airbus numit Vahana.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
airbus
masina zburatoare