VIDEO Audi și Intel au făcut spectacol la lansarea SUV-ului e-tron în San Francisco

VIDEO Audi și Intel au făcut spectacol la lansarea SUV-ului e-tron în San Francisco
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 sep 2018

Audi a ținut să facă spectacol la evenimentul de lansare al primului său vehicul complet electric, e-tron, eveniment desfășurat în San Francisco. O flotă de 850 de drone Intel a creat momentul „The Arrival”, formând, dintr-un nor de lumini, logo-ul Audi, cele patru cercuri, la o scară gigantică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În total au fost trei momente realizate de dronele Intel, fiind primul astfel de eveniment care a cuprins demonstrații exterioare și interioare realizat de Intel. Dronele utilizate au fost Shooting Star, deja cunoscute pentru posibilitățile nelimitate de zbor în formație, sub coordonarea unui computer. Audiența, formată din aproximativ 1.600 de persoane invitate, a asistat la demonstrații spectaculoase ale dronelor, inclusiv în pavilionul în care au avut loc conferința și show-ul de lansare a modelului e-tron.

Potrivit datelor transmise de Audi, droenele nu au fost autorizate conform cerințelor FCC (comisia federală de comunicații), deoarece nu sunt oferite spre vânzare sau închiriere.

Audi e-tron este primul primul vehicul complet electric al mărcii Audi, construit în Bruxelles, într-o uzină neutră din punct de vedere sal emisiilor de CO2, după cum a anunțat compania. Mașina este echipată cu două motoare electrică și are o autonomie de 400 km. Va fi primul vehicul electric din lume ce se va putea încărca la prize de mare putere, 150 kW, care vor permite o încărcare până la un nivel de 80% a bateriei în 30 de minute.

Mașina este vândută standard cu priză de 9,6 kW, dar chargere de puteri mai mari vor putea fi comandate pe Amazon, cu care Audi a semnat un parteneriat. Prețul anunțat pentru noul e-tron este de 79.600 euro în Europa și 74.500 dolari în SUA.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
intel
drone
e-tron
san francisco