E-Distribuție Muntenia: Societatea cooperează pe deplin cu reprezentanții Consiliului Concurenței, punând la dispoziție toate documentele și informațiile solicitate

E-Distribuție Muntenia: Societatea cooperează pe deplin cu reprezentanții Consiliului Concurenței, punând la dispoziție toate documentele și informațiile solicitate
scris 31 mai 2017

E-Distribuție Muntenia cooperează pe deplin cu reprezentanții Consiliului Concurenței, punând la dispoziție toate documentele și informațiile solicitate, a transmis compania, după ce Consiliul a anunțat că a efectuat inspecții inopinate la această societate și la sediile a patru companii care proiectează și execută instalații de racordare la rețeaua electrică.

"Consiliul Concurenței a derulat o inspecție inopinată cu privire la procesul de racordare la rețea în zona de responsabilitate a E-Distribuție Muntenia. Societatea cooperează pe deplin cu autoritatea competentă, punând la dispoziție toate documentele și informațiile solicitate. În această etapă preliminară, nu putem face alte comentarii”, au declarat reprezentanți ai E-Distribuție Muntenia.

Conform informațiilor transmise anterior de Consiliul Concurenței, inspecțiile au fost efectuate în cadrul investigației privind un posibil abuz de poziție dominantă al operatorului, în zona pentru care deține licență emisă de ANRE, cu efecte și pe piața serviciilor conexe, respectiv elaborarea studiilor de soluție, proiectarea și execuția instalațiilor de racordare etc.

Inspecțiile inopinate constituie o etapă preliminară a investigației, iar efectuarea lor nu reprezintă o antepronunțare a Consiliului Concurenței în ceea ce privește existența unei încălcări a Legii concurenței.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
consiliul concurentei
e-distributie muntenia