Romgaz are un nou președinte al Consiliului de Administrație

Romgaz are un nou președinte al Consiliului de Administrație
scris 19 mar 2021

Romgaz anunță că Dan Dragoș Drăgan, secretar de stat în Ministerul Economiei, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

”S.N.G.N. ROMGAZ S.A. informează acționarii și investitorii cu privire la faptul că, în urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acționarilor nr. 1/11.03.2021, prin care au fost aleși membrii provizorii ai Consiliului de Administrație al S.N.G.N. ROMGAZ S.A., Consiliul de Administrație, întrunit în ședința din data de 17 martie 2021, a decis alegerea domnului Dan Dragoș Drăgan în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație”, a transmis Rmgaz, potrivit News.ro.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

În aceeași ședință, s-a stabilit componența comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administrație, după cum urmează:

Comitetul de Nominalizare și Remunerare:

Sorici Gheorghe Silvian – președinte
Drăgan Dan Dragoș – membru
Jude Marius Aristotel - membru

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Comitetul de Audit:

Sorici Gheorghe Silvian – președinte
Simescu Nicolae Bogdan – membru
Stan Olteanu Manuela Petronela - membru

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Comitetul de Strategie:

Balazs Botond – președinte
Drăgan Dan Dragoș – membru
Jude Marius Aristotel – membru
Niculescu George – membru
Simescu Nicolae Bogdan - membru

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
dan dragoș drăgan