Digi Communications lansează o emisiune de obligațiuni de 125 milioane euro, scadentă în 2023. Titlurile ar urma să fie listate în Irlanda

Digi Communications lansează o emisiune de obligațiuni de 125 milioane euro, scadentă în 2023. Titlurile ar urma să fie listate în Irlanda
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 6 feb 2019

Compania Digi Communications a decis să emită obligațiuni corporative în valoare de 125 de milioane de euro, cu dobândă de 5%, și își ajustează pozitiv rezultatele financiare la 9 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Digi Communications (DIGI), societatea care deține operatorul telecom RCS&RDS, a decis astăzi să mandateze Citigroup pentru a plasa o emisiune de obligațiuni în valoare de 125,00 milioane euro, cu maturitate de 4 ani și care urmează să fie consolidate șin încadrate în aceeași clasă a titlurillor obligatare senioare garantate existente de 350,00 milioane euro și care, de asemenea, sunt scadente în anul 2023.

Digi va iniția demersuri pentru listarea emisiunii de obligațiuni pe bursa din Iorlanda, unde de asemenea a mai cotat titluri emise în anii trecuți.

CONFIRMARE Valorile mobiliare din programul de răscumpărare SIF Transilvania sunt acțiuni COMCM. Acționarii - invitați să subscrie acțiuni la o firmă maculată chiar de șeful SIF3, Mihai Fercală: „Era praf și pulbere” CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Valorile mobiliare din programul de răscumpărare SIF Transilvania sunt acțiuni COMCM. Acționarii - invitați să subscrie acțiuni la o firmă maculată chiar de șeful SIF3, Mihai Fercală: „Era praf și pulbere”

În comunicarea privind obligațiunile, compania operează ajustări în sens potzitiv ale rezultatului financiar pentru primele 3 trimestre ale anului trecut. Astfel, profitul net la 9 luni de 20,42 milioane euro este cu 8,27% mai mare decât cel de 18,86 milioane euro raportat pentru același interval pe data de 14 noiembrie. De asemenea, veniturile de 756,37 miliuoane euro sunt cu 0,57% peste cele de 752,04 milioane euro prinse în bilanțul publicat în urmă cu aproape 3 luni.

Digi Communications a comunicat ieri Ioan Bendei, administrator al RCS&RDS, a demisionat după ce era membru în board-ul companiei de peste 2 decenii.

Titlurile Digi Communications sunt listate la Bursa de Valori București unde compania are o capitalizare de piață de 2,78 miliarde lei (586,16 milioane euro) la ultima cotație de închidere de 27,80 lei/acțiune care este cu 30,50% sub prețul de 40,00 lei/acțiune al ofertei publice de listare derulată în luna mai a anului 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi communications
rcs&rds
bvb
bursa