SIF Muntenia alege o altă variantă de nouă denumire

SIF Muntenia alege o altă variantă de nouă denumire
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2024

SIF Muntenia rămâne în rândul societăților de invstiții financiare care își schimbă denumirea, alegând însă numele de Longshield Investment Group.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro a anunțat în vară că în curs de schimbare a denumirii este și SIF Muntenia (SIF4), care urma însă să fie denumită Bedrock Investment Group.

Profit.ro Piața de Capital.forum - Adrian Tănase, director general BVB: Ne așteptăm ca operaționalizarea pieței derivatelor să fie la finalul anului. Din evaluarea anticipată, Hidroelectrica va fi cel mai mare deal la Bursa București și unul din cele mai CITEȘTE ȘI Profit.ro Piața de Capital.forum - Adrian Tănase, director general BVB: Ne așteptăm ca operaționalizarea pieței derivatelor să fie la finalul anului. Din evaluarea anticipată, Hidroelectrica va fi cel mai mare deal la Bursa București și unul din cele mai

Acea denumire a și fost aprobată, fiind însă acum anulată și schimbată cu Longshield.

Prima societate din structura indicelui BET-FI care și-a schimbat denumirea a fost SIF Moldova (SIF2), care a devenit Evergent Investments (EVER). SIF Banat Crișana (SIF1) activează acum sub numele Lion Capital (LION) și SIF Transilvania (SIF3) și-a modificat denumirea în Transilvania Investments Alliance (TRANSI).

În final a urmat și SIF Oltenia, care și-a schimbat numele în Infinity Capital.

Cele 5 societăți au scăzut ca relevanță în piața de capital românească față de interesul pe care îl suscitau în primul deceniu al secoului și rareori acțiunile lor depășesc într-o ședință pragul de 1 milion de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif oltenia
bursa
bvb
infinity capital investments
lion capital
sif muntenia