VIDEO Lansarea noilor iPhone-uri va fi transmisă live pe YouTube

VIDEO Lansarea noilor iPhone-uri va fi transmisă live pe YouTube
scris 9 sep 2019

Evenimentul Apple din 10 septembrie va putea fi urmărit pe YouTube, în ceea ce reprezintă o premieră pentru producătorul iPhone-ului.

Pentru prima oară din 2007, când a fost lansat primul model de iPhone, Apple va transmite evenimentul de anul acest în direct pe YouTube.

Decizia celor de la Apple reprezintă apogeul unei strategii de lărgire treptată a numărului de platforme pe care cel mai mare eveniment anual din zona smartphone-urilor este transmis, strategie care început să fie vizibilă după venirea lui Tim Cook la conducerea companiei.

Inițial, evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri putea fi văzut doar pe dispozitivele Apple și doar prin intermediul browser-ului Safari.

ANCOM: Condițiile tehnice de utilizare a rețelelor mobile de comunicații privind conectarea cu RO-ALERT, în consultare CITEȘTE ȘI ANCOM: Condițiile tehnice de utilizare a rețelelor mobile de comunicații privind conectarea cu RO-ALERT, în consultare

Apoi, Apple a început să lărgească treptat numărul platformelor. În 2015, evenimentul a putut fi văzut pe PC-urile cu Windows prin intermediul browser-ului Edge.

Anul trecut, cu ocazia WWDC, Apple a extins compatibilitatea incluzând browser-ele Firefox și Chrome.

Transmisiunea de anul acesta de pe YouTube este cel mai important pas în acest sens pentru Apple, făcând ca evenimentul să poată fi urmărit pe orice platformă și dispozitiv care poate rula o aplicație de YouTube sau un browser web.

Grație stream-ului YouTube, iPhone 11 s-ar putea bucura de cea mai mare audiență dintre toate evenimentele organizate de Apple până acum.

Evenimentul va avea loc pe 10 septembrie, începând cu ore 20, ora României.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
iphone
youtube