Platforma de recrutare online eJobs România, afaceri de 8,1 milioane de euro în 2017

Platforma de recrutare online eJobs România, afaceri de 8,1 milioane de euro în 2017

Bogdan Badea, CEO eJobs

scris 15 mai 2018

Platforma de recrutare online eJobs, care aparține companiei Ringier România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproape 8,1 milioane de euro, în creștere cu 38% față de anul anterior, și a ajuns la o cotă de piață de 51%, potrivit companiei.

În acest moment, eJobs România are o bază de 3,8 milioane de candidați, 200.000 de companii înregistrate și mai mult de 38.000 de locuri de muncă disponibile în toată țara.

“Principalul motor de creștere din 2017 a fost, bineînțeles, activitatea de recrutare. Într-un context general al pieței, în care lupta pentru candidații buni este mai acerbă decât oricând, miza cea mai mare este atragerea și activarea lor, indiferent de nivelul de pregătire sau experiență pe care îl au, pentru că nevoia angajatorilor este uriașă pe toate segmentele. Acestor activități li s-au adăugat, însă, și cele conexe, precum serviciile de employer branding pe care le oferim clienților și care acum sunt integrate într-o divizie de sine stătătoare, generatoare de venituri”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Cea mai importantă tranzacție din domeniul serviciilor medicale din ultimii 3 ani: Medicover cumpără Spitalul Pelican din Oradea CITEȘTE ȘI Cea mai importantă tranzacție din domeniul serviciilor medicale din ultimii 3 ani: Medicover cumpără Spitalul Pelican din Oradea

Pentru anul 2018 este proiectată o creștere a cifrei de afaceri cu 35%, până la aproape 11 milioane de euro, și, implicit, a cotei de piață aferente. 

La nivelul anului trecut, piața de recrutare online a ajuns la un nivel de aproape 16 milioane de euro, cu 3 milioane de euro mai mult decât în 2016.

Lansată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs România aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția. 

eJobs.ro are un număr de peste 3,7 milioane de CV-uri, mai mult de 2 milioane de utilizatori unici lunari, peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic și o bază de emailing de peste 1,3 milioane de potențiali candidați.

viewscnt
Afla mai multe despre
ejobs
recrutare