Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale

Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 1 nov 2017

Subsidiara din România a producătorului german de pompe și sisteme de pompare a apei Wilo SE va construi în Otopeni o clădire de birouri și hale cu spații service, depozitare și asamblare piese metalice, pe un teren pe care îl cumpără acum de la filiala producătorului spaniol de conserve cu carne Espina, conform informațiilor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În primăvara anului trecut, compania germană, prezentă pe piața locală din 1998, anunța că are în plan să construiască un sediu propriu în România.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Clădirea, care va avea două etaje, va fi construită pe un teren de 11.000 metri pătrați din orașul Otopeni, județul Ilfov.

Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes cumpără terenuri ale unui institut de proiectare CITEȘTE ȘI Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes cumpără terenuri ale unui institut de proiectare

Terenul aparține filialei din România a producătorului spaniol de conserve cu carne Espina, dar a fost vândut acum subsidiarei Wilo.

Wilo România a furnizat echipamente pentru diferite proiecte, precum construcția Mega Mall București, Bucharest One, AFI Business 4 și 5, Nusco Tower 2, Metrorex Magistrala 4, E-ON Târgu Mureș, Autoliv Lugoj.

Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are reprezentanțe în mai mult de 60 de țări și peste 6.700 de angajați.

Tranzacție: Fondul de investiții Secure Property cumpără jumătate din portofoliul din România al Helios Phoenix și devine unul dintre principalii proprietari de parcuri logistice CITEȘTE ȘI Tranzacție: Fondul de investiții Secure Property cumpără jumătate din portofoliul din România al Helios Phoenix și devine unul dintre principalii proprietari de parcuri logistice

În România, compania, cu 63 angajați, a avut anul trecut afaceri de 75 milioane lei și un profit net de 5,9 milioane lei.

La nivel de grup, afacerile depășesc 1,3 miliarde de euro.

Principalul competitor pe piața autohtonă a nemților de Wilo România este reprezentanța locală a companiei daneze Grundfos.

viewscnt
Afla mai multe despre
wilo romania
pompe
sisteme de pompare
rezultate financiare