Spartan a deschis al 32-lea restaurant din România în Maritimo Shopping Center din Constanța

Spartan a deschis al 32-lea restaurant din România în Maritimo Shopping Center din Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2017

Lanțul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continuă procesul de extindere, prin deschiderea unei unități în cel mai mare centru comercial din Constanța, Maritimo Shopping Center.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este al doilea restaurant deschis în Constanța, dar primul propriu, și cel de-al 32-lea din cadrul lanțului, la nivel național. Primul restaurant din Constanța a fost deschis în centrul Tom și este în sistem de franciză.

Investiția în noul restaurant, care are o suprafață de 120 de metri pătrați și 20 de angajați, a fost de 90.000 de euro.

„Ne-am dorit de mult timp să deschidem o unitate proprie Spartan și în Constanța, pentru că este unul dintre cele mai importante orașe din țară, atât din punct de vedere economic, cât și ca mărime. Am studiat cu atenție mai multe opțiuni și am ales Maritimo Shopping Center datorită mixului excelent de chiriași, a vadului comercial bun și, nu în ultimul rând, a echipei de aici, care ne-a făcut o impresie excelentă încă de la început. Strategia Spartan de extindere în centrele comerciale din toate marile orașe ale României nu putea ocoli Constanța și suntem încântați că am inaugurat această unitate chiar înaintea debutului sezonului estival”, a declarat Anișoara Bătăiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care deține franciza Spartan.

Cifra de vânzări prognozată pentru primul an de activitate a Spartan-Maritimo este de 500.000 de euro, cu o creștere estimată la 70% în perioada sezonului estival, când în Constanța vin turiști din toată țara.

Grupul italian Stefanel ar putea muta o parte din producția de haine din China în România CITEȘTE ȘI Grupul italian Stefanel ar putea muta o parte din producția de haine din China în România

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L. Lanțul de restaurante a fost fondat în 2012 și numără 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii și alte 20 sunt în sistem de franciză, deschise în capitală și în 19 orașe din țară: Suceava, Arad, Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Botoșani, Galați, Brăila, Focșani, Târgu-Jiu, Craiova, Pitești, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamț și Constanța.

Cifra de afaceri înregistrată de lanțul de restaurante Spartan la finalul anului 2015 a fost de aproximativ 12 milioane  de euro. În cele 32 de unități din cadrul rețelei lucrează peste 650 de oameni. 

viewscnt
Afla mai multe despre
spartan
maritimo shopping center