Crește numărul contractelor de muncă încetate de la introducerea stării de urgență

Crește numărul contractelor de muncă încetate de la introducerea stării de urgență
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2020

Un număr de 303.945 de contracte de muncă au fost încetate de la instituirea stării de urgență (16 martie) până luni, potrivit cifrelor Inspecției Muncii transmise luni de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dintre acestea, 55.395 de contracte de muncă încetate erau din Comerțul cu ridicata și amănuntul și repararea autovehiculelor și motocicletelor, 53.238 de contracte din Industria prelucrătoare, iar 42.175 din Construcții, scrie Agerpres.

Mister: cât a încasat efectiv statul din amenzile militare impuse românilor? Ping-pong între Finanțe și Interne. Ce spune rectificarea bugetară CITEȘTE ȘI Mister: cât a încasat efectiv statul din amenzile militare impuse românilor? Ping-pong între Finanțe și Interne. Ce spune rectificarea bugetară

La informarea anterioară celei de luni, transmisă de Ministerul Muncii joi, 30 aprilie, Inspecția Muncii raporta un număr de 276.459 de contracte de muncă încetate de la instituirea stării de urgență.

Numărul contractelor de muncă încetate a înregistrat o creștere continuă pe tot parcursul informărilor de profil realizate până în prezent de Ministerul Muncii cu privire la evoluția contractelor de muncă pe parcursul stării de urgență.

Persoanele cu contracte de muncă încetate nu beneficiază de șomaj tehnic.

viewscnt
Afla mai multe despre
contracte de munca
stare de urgenta