Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Bianca Preda, Business Manager Creative Business Management

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Bianca Preda, Business Manager Creative Business Management
scris 30 oct 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Articole citite în ultima perioadă de Bianca Preda, Business Manager Creative Business Management

"Is digital technology changing learning and teaching? The big debate from Digifest 2017" - link (.jisc.ac.uk)

(Una dintre dezbaterile cele mai aprinse în industria de training de anul acesta a fost legată de utilizarea tehnologiei în procesul de învățare. Articolul prezintă rezultatele studiilor și opiniile cercetătorilor de la cele mai prestigioase universități din Marea Britanie legate de procesul de digitalizare a educației)

"Where Are the Leaders? How to Find Hidden Talent in Your Organization" - link (trainingindustry.com)

(Articolul vorbește despre carențele de leadership din cadrul companiilor naționale sau multinaționale. Câteva dintre exemplele date în articol ar putea fi repere pentru foarte multe companii românești care se bazează exclusiv pe prezența executivă și mai puțin pe calitățile unor lideri autentici din rândul echipelor)

"Why Organizations Should Invest In Training In Response To Automation" - link (forbes.com)

(De ce companiile ar trebui să investească în programe de training? Un articol actual, despre modul în care investiția în training este, de fapt, o investiție în oameni)

Creative Business Management este agenția de training care a adus pentru prima dată în România formatul de training, livrat de mai mulți ani la nivel internațional. Creative Business Management livrează din 2010 cursuri acreditate în comunicare și marketing online. În șapte ani de experiență pe piață, agenția a livrat traininguri pentru circa 3.000 de clienți companii multinaționale, antreprenori sau freelanceri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor