BMW România spune că livrează mașini direct acasă. La nevoie, le duce și în service, cu platforma, unde le dezinfectează

BMW România spune că livrează mașini direct acasă. La nevoie, le duce și în service, cu platforma, unde le dezinfectează
scris 31 mar 2020

BMW România a luat o decizie înțeleaptă pentru a-și menține activitatea: livrare gratuită a vehiculelor noi, dar și preluare și predare cu platforma a mașinilor pentru lucrări în service.

BMW Group România anunță că a dezvoltat, pentru mărcile BMW și MINI, alături de dealerii săi, un program de preluare și livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienților.

Potrivit BMW România, livrarea este asigurată gratuit pentru toți clienții care primesc un automobil nou. De asemenea, serviciul de preluare și apoi livrare este gratuit pentru toți clienții cu lucrări de service de peste 1.200 de lei. Preluarea/predarea mașinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii și client, toată comunicarea desfășurându-se telefonic și în format digital.

Marii producătorii de automobile constată că epidemia de coronavirus este departe de a-și fi epuizat efectele dramatice pe continent. Prelungesc termenele de închidere a uzinelor CITEȘTE ȘI Marii producătorii de automobile constată că epidemia de coronavirus este departe de a-și fi epuizat efectele dramatice pe continent. Prelungesc termenele de închidere a uzinelor

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienții de service primesc informații complete despre operațiunile de întreținere și reparații, inclusiv materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service. În final, plata se face la distanță, prin transfer bancar, mai spune BMW.

Suplimentar, BMW dezinfectează mașina: livrarea este precedată de un program de curățare a automobilului, care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănușilor și a unei huse de protecție pentru scaune și volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
livrare masini bmw
ridicare masina bmw platforma
service bmw
dezinfectare masina bmw