BMW și Daimler au vândut serviciul PARK NOW companiei EasyPark

BMW și Daimler au vândut serviciul PARK NOW companiei EasyPark
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 10 mar 2021

BMW Group și Daimler au semnat actele pentru vânzarea afacerii Park Now, parte a afacerii Your Now, pe care cele două companii au creat-o prin fuziunea diviziilor de mobilitate. Park Now va fi cumpărată de EasyPark Group.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW și Daimler au parafat vânzarea serviciului Park Now, dedicat tehnologiei de servicii digitale de parcare. Park Now face parte în acest moment din Your Now, companie de servicii de car-sharing și mobilitate. Pentru a deveni funcțională, vânzarea trebuie să primească toate aprobările de la autoritățile din țările în care își desfășoară activitatea.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Your Now este compania creată de BMW și Daimler prin fuziunea seriviciilor de mobilitate pe care cele două le dezvoltaseră separat, care includea Share Now, Free Nou, Charge Now. Negocierile pentru vânzarea acestui serviciu au fost confirmate pentru prima dată în luna octombrie 2020.

În prezent, Park Now operează sub mai multe branduri, RinGo, Park Now, Park-line și Parkmobile, în 11 țări și 1100 de orașe. Prin intermediul acestui serviciu, clienții pot căuta, rezerva și plăti locuri de parcare, online, cu ajutorul aplicației proprii.

FOTO VW a publicat prima imagine cu Project Trinity. „Va fi mașina timpului.” CITEȘTE ȘI FOTO VW a publicat prima imagine cu Project Trinity. „Va fi mașina timpului.”

EasyPark furnizează același tip de servicii, dar la un nivel mai dezvoltat. EasyPark are și servicii de administrare de parcări, pentru companii, pentru administrații locale, pentru operatori privați. Activitatea sa acoperă 2.200 de orașe din 20 de țări, în Europa și Australia. Potrivit datelor oficiale, EasyPark a fost inclusă de Deloitte în lista „Best Managed Companies” în ultimii doi ani. EasyPark mizează pe acoperirea foarte bună pe care ParkNow o are în Europa și în SUA. „Cu acoperirea globală și scalarea, precum și cu un portofoliu integrat, EasyPark intenționează să pună bazele unei noi creșteri și expansiuni și va oferi servicii și mai bune, integrate clienților săi în viitor”, transmit reprezentanții companiei.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

„Cu ParkNow, am construit un jucător semnificativ pe piața de servicii digitale. Park Now și Easy Park sunt o potrivire perfectă care va furniza oferte atractive pentru clienți la nivel global”, a declarat Stephan Unger, director în consiliul de management al Daimler Mobility.

Cele trei companii care iau parte la această tranzacție au decis să nu dezvăluie termenii în care se va derula achiziția.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
bmw
park now
easy park