EXCLUSIV Dacia lansează noul Duster într-un eveniment Porți Deschise, între 8 și 10 decembrie, în rețeaua de dealeri

EXCLUSIV Dacia lansează noul Duster într-un eveniment Porți Deschise, între 8 și 10 decembrie, în rețeaua de dealeri
scris 14 nov 2017

Dacia va lansa noul Duster în perioada 8 – 10 decembrie, potrivit unor informații neoficiale obținute de Profit.ro. Noul model ar urma să fie disponibil pentru teste după această dată, iar primele livrări să fie efectuate din luna ianuarie.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dacia Duster va fi lansat într-un eveniment tip "Porți Deschise", în cadrul căruia vor putea fi efectuate pre-comenzi. Încă nu este cunoscută data la care vor fi deschise comenzile efectiv, însă este posibil ca totul să înceapă imediat după weekendul 8 - 10 decembrie.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Noul Duster a fost prezentat oficial la Frankfurt, în luna septembrie, aducând o serie de schimbări, mai ales la nivel estetic și de confort interior, în comparație cu prima generație.

EXCLUSIV FOTO Grupul german ebm-papst, unul dintre cei mai mari producători de motoare electrice și ventilatoare pentru industria auto, vine în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Grupul german ebm-papst, unul dintre cei mai mari producători de motoare electrice și ventilatoare pentru industria auto, vine în România

Dacia Duster 2 folosește aceeași platformă tehnică, derivată din cea a modelului Logan, dar versiunile 4x4 dispun de sistemul All Mode 4x4 de la Nissan, adaptat și simplificat pentru Dacia. Printre noutățile noului Duster se numără și luminile LED de zi, clima automată și sistemul de parcare cu 4 camere.

Potrivit presei franceze, Dacia Duster 2 va avea prețuri de pornire similare cu prima generație, creșterile de preț fiind sesizabile mai ales la versiunile superioare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
duster