Numărul românilor care optează pentru avion crește

Numărul românilor care optează pentru avion crește
scris 11 mar 2019

Numărul pasagerilor care au călătorit cu avionul 2018 a fost de peste 21,8 milioane persoane, în creștere cu 7,9% comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică.

Cele mai mari ponderi în ceea ce privește transportul de pasageri și mărfuri s-au înregistrat pe aeroporturile Henri Coandă - București, Avram Iancu - Cluj-Napoca și Traian Vuia - Timișoara, scrie Agerpres.

FOTO Cele două modele hibrid de la Jeep, Renegade și Compass, vor fi fabricate în Italia CITEȘTE ȘI FOTO Cele două modele hibrid de la Jeep, Renegade și Compass, vor fi fabricate în Italia

Astfel, pe aeroportul Henri Coandă - București, s-au îmbarcat 6,956 milioane pasageri și au debarcat 6,862 milioane, pe aeroportul Avram Iancu - Cluj-Napoca 1,404 milioane pasageri, respectiv 1,377 milioane și pe Traian Vuia-Timișoara 749.300 pasageri îmbarcați și 767.900 pasageri debarcați.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pasageri
avion