Renault le-a prezentat angajaților de la Mioveni noua generație Dacia Duster, pe care urmează să o fabrice în această toamnă

Renault le-a prezentat angajaților de la Mioveni noua generație Dacia Duster, pe care urmează să o fabrice în această toamnă
scris 25 sep 2017

Dacia a organizat, pentru al patrulea an consecutiv, Renault Day, un eveniment dedicat angajaților companiei și derulat pe platforma de la Mioveni. Conducerea companiei a profitat de Renault Day pentru a prezenta angajaților și familiilor acestora noua generație Dacia Duster, ce va fi fabricată în uzina argeșeană.

Renault Day este un eveniment intern al Grupului Renault, o manifestare de weekend în care sunt invitați toți angajații și familiile acestora, pentru a le fi prezentate produsele companiei și pentru a le insufla spiritul de echipă. La evenimentul ce se desfășoară începând din 2014, la Mioveni, accesul s-a făcut pe bază de ligitimație de serviciu și declarație de participare, totul pe baza unor liste pe care persoanele interesate din cadrul companiilor aparținând Renault Group s-au înscris în prealabil.

Renault Day a fost și anul acesta un prilej bun pentru angajații Dacia și, mai ales, pentru familiile acestora, de a vizita uzinele de la Mioveni: cea de vehicule dar și Uzina Mecanică (unde sunt fabricate motoare și cutii de viteze pentru întregul grup).

Cele trei mărci ale grupului prezente pe piața locală, Dacia, Renault și Nissan, și-au expus gamele de mașini, evident cu oferte speciale pentru angajați, care au avut astfel ocazia să le testeze și să le cumpere.

VIDEO & FOTO Ford prezintă în premieră SUV-ul EcoSport, versiunea românească ce va fi construită la Craiova. Este cel mai puternic concurent pentru Dacia Duster CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Ford prezintă în premieră SUV-ul EcoSport, versiunea românească ce va fi construită la Craiova. Este cel mai puternic concurent pentru Dacia Duster

Noul Dacia Duster a fost prezentat în premieră la Frankfurt, în timp ce lansarea pe piață va avea loc abia la începutul anului viitor. Modelul urmează să intre în fabricație la Mioveni în perioada următoare, treptat, în paralel cu vechea generație, până la înlocuirea completă pe diferite piețe. Dacia Duster se fabrică exclusiv în România, cu sigla Dacia, în timp modelele ce poartă sigla Renault sunt produse în India, Rusia și Columbia. Duster mai este fabricat și sub marca Nissan, dar poartă numele Terrano și se vinde doar în Rusia și India.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
duster
mioveni
uzina dacia