Renault-Nissan ar putea achiziționa o participație în serviciul de navigație HERE

Renault-Nissan ar putea achiziționa o participație în serviciul de navigație HERE
scris 2 mar 2016

Alianța Renault-Nissan analizează dacă va achiziționa o participație în serviciului de geolocație și navigație HERE, fosta divizie a Nokia, deținută acum de producătorii germani de automobile de lux BMW, Audi și Mercedes, transmite Reuters.

Adresându-se jurnaliștilor la Salonul Auto de la Geneva, Jacques Verdonck, director al alianței care răspunde de cooperarea cu Daimler, a afirmat: "Studiem problema cu multă atenție - dacă să fim un client, un furnizor de date sau acționar".

Serviciului de navigație HERE a fost achiziționat anul trecut de BMW și diviziile de lux ale Daimler și Volkswagen (Mercedes-Benz și Audi).

GALERIE FOTO Dacia a lansat la Geneva noi versiuni în serie limitată pentru Duster, Sandero, Logan, Logan MCV, Dokker și Lodgy CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Dacia a lansat la Geneva noi versiuni în serie limitată pentru Duster, Sandero, Logan, Logan MCV, Dokker și Lodgy

Grupul finlandez Nokia a anunțat recent că suma netă rezultată în urma acestei vânzări va fi de aproximativ 2,55 miliarde de euro, în linie cu estimările inițiale.

HERE, o companie cu 6.454 de angajați, furnizează serviciul de geolocație și navigație pentru aproape 200 de țări, în peste 50 de limbi.

Daimler și Renault au o prezență importantă pe piața din România.

Sursa: Agerpres

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
here
renault
sistem de navigatie