Trecerea cu bacul pe la Bechet, restricționată pentru autoturisme, motociclete și pietoni, din cauza creșterii cotelor Dunării

Trecerea cu bacul pe la Bechet, restricționată pentru autoturisme, motociclete și pietoni, din cauza creșterii cotelor Dunării
scris 8 iun 2019

Trecerea cu bacul peste Dunăre pe la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, este restricționată pentru autoturisme, motociclete și pietoni, din cauza creșterii cotelor Dunării. Bacul va transporta doar camioane, până când condițiile hidrologice vor permite îmbarcarea și debarcarea în siguranță pentru celelalte categorii.

Poliția de Frontieră anunță că, din cauza creșterii cotelor apelor fluviului Dunărea, autoritățile locale din județul Dolj (căpitănia Portului Bechet și administratorul P.T.F. Bechet, de comun acord cu reprezentantul A.P.D.F. Giurgiu – Punct de lucru Bechet și Biroul Vamal Bechet) au decis restricționarea tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, pentru autoturisme, motociclete și pietoni.

Astfel, bacul va transporta doar autocamioane, informează News.ro.

Măsura se va menține până când condițiile hidrologice vor permite îmbarcarea/debarcarea pe/de pe ferry-boat (care face legătura între PTF Oryahovo și PTF Bechet) a mijloacelor de transport menționate în siguranță, arată Poliția de Frontieră.

Hidrologii au emis avertizări cod galben și cod portocaliu pentru Dunăre, urmând a fi afectate mai multe județe. De miercuri dimineață de la ora 6.00, până în 15 iunie, debitul fluviului va crește constant, fiind posibile depășiri ale fazelor de apărare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
traversare
dunare
bechet
bulgaria