Rompetrol Well Services l-a numit director general pe Doszhanov Abzal

Rompetrol Well Services l-a numit director general pe Doszhanov Abzal
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2020

Doszhanov Abzal a fost numit director general al Rompetrol Well Services, compania de servicii petroliere la sondă a KMG International, în urma renunțării lui Timur Zhetpisbayev la mandatele de director general și membru al Consiliului de Administrație. Abzal a fost director general al Rominserv, o altă companie din grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Subscrisa, Rompetrol Well Services, aducem la cunoștința publicului numirea lui Doszhanov Abzal ca membru interimar al Consiliului de Administrație și director general, ca urmare a renunțării lui Timur Zhetpisbayev la mandatele de director general și membru al Consiliului de Administrație. În conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr. 31/1990 a societăților comerciale, republicată, cu modificările ulterioare și ale art. 14.6 din Actul Constitutiv al Rompetrol Well Services, Doszhanov Abzal a fost numit administrator provizoriu al societății, începând cu data de 9 septembrie 2020, până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor", se arată într-un comunicat transmis de companie joi Bursei de Valori București (BVB).

Doszhanov Abzal a fost numit director general al societății, începând cu data de 9 septembrie, pentru un mandat care va expira la data de 29 aprilie 2022 (odată cu mandatul administratorilor care au făcut prezenta numire), scrie News.ro.

Clienții băncilor și IFN-urilor au obținut beneficii de 3,5 milioane de euro din negocieri prin CSALB în 5 ani CITEȘTE ȘI Clienții băncilor și IFN-urilor au obținut beneficii de 3,5 milioane de euro din negocieri prin CSALB în 5 ani

Doszhanov Abzal este absolvent al Institutului de Petrol și Gaze din Atyrau și Institutul Francez de Petrol. El s-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2010 pe poziția de Manager Îmbunătățire Procese. Ulterior, a ocupat pozițiile de director adjunct Producție și director general în cadrul companiei Rompetrol Petrochemicals. Cel mai recent rol pe care l-a deținut este cel de director general Rominserv.

Rompetrol Well Services este controlată de KMG International, fostul Grup Rompetrol, specializată în servicii la sondă pentru forajul sondelor și extracția țițeiului și gazelor naturale.

Compania are o capitalizare de 96,81 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol well services
doszhanov abzal