Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz a primit acordul Concurenței să preia 10 companii din România

Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz a primit acordul Concurenței să preia 10 companii din România
scris 21 nov 2016

Dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz a primit acordul Consiliului Concurenței să preia 10 companii din România, care dețin clădiri importante de birouri din București, precum Opera Center, Bucharest Business Park. Anterior, austriecii au cumpărat și 26% din acțiunile CA Immo de la miliardarul rus Boris Mints, ca prim pas către fuziunea celor două companii austriece care dețin cumulat 15% din spațiile de birouri din România, într-o tranzacție de 604 milioane euro.

Acum, Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea prin care Immofinanz AG preia CA Immobilien Anlagen Aktiengesellschaft și 10 companii din România: CA Immo Real Estate Management Romania SRL, Europolis Orhideea BC SRL, Europolis Sema Park SRL, Intermed Consulting & Management SRL, Opera Center One SRL, Opera Center Two SRL, TC Investments Arad SRL, BBP Leasing SRL, Victoria International Property SRL și K&K Investment SRL.

Immofinanz este printre cei mai mari jucători de pe piața de profil din România, cu proiecte atât în zona de retail cât și de birouri.

 

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
ca immo
achizitie
fuziune
real estate