ULTIMA ORĂ România, printre cele 19 state care vor putea trimite turiști în Grecia din 15 iunie

ULTIMA ORĂ România, printre cele 19 state care vor putea trimite turiști în Grecia din 15 iunie
scris 21 mai 2020

Autoritățile de la Atena au anunțat lista celor 19 țări care vor putea trimite turiști în Grecia din 15 iunie, pe listă figurând și România, Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria și Cehia, informează site-ul greekcitytimes.com.

Bringo oferă livrare gratuită personalului medical și vârstnicilor CITEȘTE ȘI Bringo oferă livrare gratuită personalului medical și vârstnicilor

Ministrul elen al Turismului, Harry Theoharis, a prezentat planul "Repornirea turismului", în care se precizează că din 15 iunie Grecia va permite intrarea turiștilor, inițial din țările alese "pe criterii epidemiologice". Mai mult, Theoharis a declarat că turiștii care vin în Grecia nu trebuie să se testeze pentru coronavirus înainte de a călători și nici nu vor fi în carantină după sosire, scrie Agerpres.

„Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații CITEȘTE ȘI „Creierul” operațiunilor care coordonează intervențiile în caz de dezastre, echipat cu aparatură de ultimă generație în valoare de peste 500.000 de lei provenind din donații

Grecia a întocmit o listă de 19 țări (unde datele epidemiologice sunt "bune") care vor putea trimite turiști în Grecia din 15 iunie.

Peste 500 de plaje din Grecia au fost redeschise sâmbătă, în condițiile în care țara încearcă să găsească un echilibru între asigurarea măsurilor de protecție față de pandemia de COVID-19 și revitalizarea sectorului turistic.

Autoritățile au impus respectarea măsurilor de distanțare fizică pe plajă, noile norme precizând și distanța minimă dintre umbrele. Pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați va fi permis accesul al cel mult 40 de persoane, iar între tijele umbrelelor trebuie să fie cel puțin patru metri.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
turism
romani