Bătaie în direct între doi politicieni din Republica Moldova. Pumni, strâns de gât și înjurături

Bătaie în direct între doi politicieni din Republica Moldova. Pumni, strâns de gât și înjurături
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2021

Fostul consilier al președintelui Maia Sandu, Sergiu Tofilat, actual vicepreședinte al Partidului Schimbării, a sărit la bătaie, în emisie directă, la ex-viceministrul de Interne Ghenadie Cosovan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Incidentul s-a întâmplat în timpul emisiunii „Ora expertizei”, de la JurnalTV. La un moment dat, în timp ce cei doi polemizau, Sergiu Tofilat l-a numit „lepădătură” pe Ghenadie Cosovan. În replică, ex-viceministrul de Interne a luat de pe masă paharul cu apă și l-a stropit pe Tofilat peste față. Tofilat nu și-a putut stăpâni nervii și l-a lovit cu pumnul în față pe Cosovan, după care l-a apucat de gât și l-a trântit la pâmânt.  

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

În studiou a fost chemată o echipă de medici, care i-a oferit asistență medicală lui Ghenadie Cosovan, scrie Adevarul.  

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

După emisiune, într-o postare pe Facebook, Tofilat a spus că regretă cele întâmplate. „Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate. Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident.”

viewscnt
Afla mai multe despre
republica moldova
bataie
tv