Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Claudia Știrbei, proprietar mamaboutique.ro

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Claudia Știrbei, proprietar mamaboutique.ro
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Articole citite în ultima perioadă de Claudia Știrbei, proprietar mamaboutique.ro

"Business Model Generation – Alexander Osterwalder și Yves Pigneur" - link (strategyzer.com)

(Un manual creat în colaborare cu 470 de specialiști din 45 de țări, dedicat tuturor celor care vor să uite de modelele demodate de afaceri, dar care doresc in același timp să proiecteze întreprinderile de mâine. Un mix excelent de idei descris cu un design deosebit al cărții. Este indispensabilă oricărui antreprenor)

"The most important social media trends in 2017" - link (contently.com)

(Câteva direcții din social media in 2017 ușor previzibile, dar interesante. Conform eMarketer, mobile-ul va controla din ce în ce mai mult piața de ad-uri sponsorizate, estimând o creștere până în 2021 de la 24% cât are în prezent la 37% din totalul cheltuielilor pe media.

Video-ul va fi regele internetului, afirmație susținută și de Mark Zuckenberg referitoare la modificările Facebook până în 2021, care se pare ca va deveni“video first platform”, iar noul focus fi binențeles venitul mediu per utilizator)

"Writing a Business Plan May Not Be Your Idea of Fun, But It Forces You to Build These 4 Crucial Habits" - link (entrepreneur.com)

(4 obiceiuri bune în vederea păstrării unei viziuni coerente asupra business-ului, estimând rezultate pentru anul ce urmează folosindu-te de date din cel ce tocmai a trecut. Setarea obiectivelor, menținerea focusului, evidențierea calităilor unice si felul în care menții dorința echipei de a evolua)

Claudia Știrbei este proprietarul magazinului online mamaboutique.ro, ]nfiinát în 2011, din dorința de a ajuta femeile însărcinate să se îmbrace confortabil și stylish astfel încât acestea să se simtă încrezătoare și independente. Mamaboutique.ro oferă clientelor sale diversitate în colecțiile de haine și lenjerie pentru gravide și accesorii post natale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor