Constructorii auto s-au retras de la CES 2022 și vor prezenta doar online noutățile

Constructorii auto s-au retras de la CES 2022 și vor prezenta doar online noutățile
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 ian 2022

Mai multe companii auto au anunțat că renunță să mai participe la CES 2022, salonul de tehnologie din Las Vegas, din cauza noului val al pandemiei de coronavirus. Salonul era din ce în ce mai folosit de constructorii auto pentru a-și prezenta inovațiile tehnologice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Salonul de tehnologie CES 2022, din Las Vegas, care va avea loc în prima săptămână din ianuarie, va fi văduvit de prezența unor constructori importanți de automobile. Mulți dintre expozanți au ales să participe doar cu standuri online, modelele prezentate fiind transmsie în emisii live. BMW, Volvo, și Mercedes se altără celor de la General Motors și Stellantis, care au anunțat că vor participa cu standuri online, în locul prezenței fizice, din cauza incidenței coronavirusului.

BMW a anunțat că va transmite live din studiourile construite în Germania, în timp ce Mercedes renunță complet la participare. General Motors va participa doar cu o transmisie live și cu discursul președintei Mary Bara, singura care se va afla în Las Vegas din partea companiei.

Dacia lansează Jogger în Suedia, țara mărcii Volvo. Ce spun suedezii: „Mai bine iei una second-hand”. „Este o mașină nouă, totuși” CITEȘTE ȘI Dacia lansează Jogger în Suedia, țara mărcii Volvo. Ce spun suedezii: „Mai bine iei una second-hand”. „Este o mașină nouă, totuși”

Și o serie de producători de componente au anunțat că își anulează prezența la CES 2022, printre aceștia numărându-se Magna, Bosch sau Mobileye.

Salonul va fi lipsit și de multe dintre companiile din IT, între care cele mai grele nume sunt Amazon, Meta sau Twitter.

Organizatorii au anunțat că evenimentul va avea loc, conform programului, începând din 5 ianuarie, în pofida retragerilor masive. Au fost anunțați peste 2.200 de expozanți care vor fi prezenți la salon.

viewscnt
Afla mai multe despre
ces 2022
bmw
volvo
mercedes
noutati auto ces