Ford anunță prețuri pentru noile modele fabricate la Craiova

Ford anunță prețuri pentru noile modele fabricate la Craiova
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 21 iul 2023

Ford România a anunțat prețurile celor trei modele noi ce vor fi fabricate la Craiova începând din acest an, din familia Courier: Transit Van, Transit Double Cab și Tourneo. Primele două vor putea fi echipate atât cu motorizări pe benzină – 1.0 EcoBoost, cât și diesel – 1.5 EcoBlue, iar cea din urmă doar cu unități pe benzină. E-Transit Courier și E-Tourneo Courier vor debuta ulterior, în 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pachetul tehnologic oferit ca dotare standard cuprinde sistemul multimedia SYNC4 cu conectivitate AppleCar Play și Andoid Auto fără fir și sistemul de asistență Co-Pilot 360. Din punct de vedere al datelor tehnice, versiunea de marfă, Transit Van, poate transporta doi europaleți la nivelul podelei, distanța dintre pasajele roților spate fiind de peste 1,2 metri. Prețurile de lansare pornesc de la 18.500 euro, pentru Transit Courier, și de la 21.539 pentru Tourneo Courier.

Apple amenință cu închiderea unor servicii în Marea Britanie CITEȘTE ȘI Apple amenință cu închiderea unor servicii în Marea Britanie

Transit Courier poate fi comandat în două versiuni de motorizare – 1.0 EcoBoost (100 CP / 125 CP) sau 1.5 EcoBlue (100 CP), ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, clienții pot opta pentru o cutie de viteze automată cu 7 trepte, disponibilă pentru unitatea pe benzină de 125 CP. Tourneo Courier este oferit într-o singură versiune de motorizare, pe benzină – 1.0 EcoBoost cu 125 CP, disponibil atât cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și cu transmisie automată cu 7 trepte.

Transit Courier și Tourneo Courier are un pachet de echipamente standard, care cupriden aer condiționat manual, sistem multimedia SYNC4 cu ecran de 8 inchi și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto fără fir, pachet de asistență Co-Pilot 360 (asistență pre-coliziune, asistență inteligentă pentru viteză, sistem păstrare a benzii, recunoașterea semnelor de circulație, senzori parcare spate) și faruri cu fază lungă automată și lumini de zi.

VIDEO PROFIT LIVE Cătălina Luca, fondatoare AlignSpine: Ne luptăm cu producția, avem foarte multe cereri. Suntem în discuții cu mai mulți finanțatori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cătălina Luca, fondatoare AlignSpine: Ne luptăm cu producția, avem foarte multe cereri. Suntem în discuții cu mai mulți finanțatori

Transit Courier are o capacitate de încărcare crescută față de generația anterioară. Lățimea dintre pasajele roților din spate este de 1.222 mm, permițând furgonului compact să transporte pentru prima dată doi europaleți. Volumul total de încărcare este acum de 2,9 m3, cu 25% mai mult decât modelul anterior. Noua opțiune de încărcare prin peretele despărțitor permite clienților să transporte articole precum scânduri sau țevi cu lungimea de peste 2.600 mm.

Versiunea de pasageri, Tourneo Courier, poate transporta cinci adulți, integrând o banchetă spate fracționabilă 60/40 cu un spațiu pentru bagaje mai mare cu 44% față de anteriorul Tourneo Courier. Transit Courier, în echiparea Trend, cu motorul 1.0 EcoBoost de 100 CP, cu transmisie manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare în România de 15.550 euro fără TVA, adică 18.505 euro, iar Tourneo Courier Trend cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare de 18.100 euro fără TVA, respectiv 21.539 euro cu tot cu TVA.

Cele trei versiuni Courier pot fi deja comandate și configurate pe site-ul companiei, iar primele livrări sunt programate pentru finalul acestui an. Versiunile electrice, E-Transit Courier și E-Tourneo Courier, vor intra în producție ulterior, în 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
masini
craiova