VW va oferi 6 ani garanție pentru SUV-urile Atlas și Tiguan, dar numai clienților americani

VW va oferi 6 ani garanție pentru SUV-urile Atlas și Tiguan, dar numai clienților americani
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 13 apr 2017

Volkswagen Group a găsit cea mai bună metodă pentru a-și recâștiga clienții pierduți în scandalul Dieselgate și a-i aduce față în față cu noile SUV-uri: creșterea garanției la un nivel record pentru SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții Volkswagen SUA au anunțat că noile SUV-uri Atlas și Tiguan, ce vor fi lansate în acest an ca modele 2018 vor primi 6 ani garanție și 72.000 de mile (aproximativ 115.000 km). Oferta este dublă față de ceea ce oferă VW în acest moment pentru celelalte modele ale sale și cei mai mulți dintre competitori și va depăși chiar și garanțiile de top oferite de Kia și alți câțiva producători. Coreeni, care au schimbat regulile în materie de garanții acum un deceniu, oferă în SUA o garanție mai mică decât în Europa, respectiv 5 ani pentru întreg vehiculul sau 60.000 de mile și doar pentru sistemele motopropulsoare oferă 10 ani sau 100.000 de mile. Acum, Volkswagen vine cu cea mai bună ofertă din SUA, cu 6 ani de garanție integrală, transmisibilă. 

„Suntem încrezători în fiabilitatea și calitatea fabricației ale acestor SUV-uri și vrem ca și clienții să fie încrezători în achiziția lor”, a declarat Hinrich Woebcken ,CEO VW Group America. „Noi credem că această granție va aduce costuri reduse de utilizare pentru proprietari”, a mai spus șeful VW.

Volkswagen s-a confruntat cu o criză de imagine, ca urmare a scandalului emisiilor trucate, fiind obligată să răscumpere toate vehiculele al căror motor nu respecta standardele de emisii. Cu toate acestea, în ultimele luni vânzările mărcii germane au crescut constant, semn că americanii și-au recăpătat încrederea în produsele sale.

EXCLUSIV Analiza vânzărilor Dacia în primul trimestru, după abrogarea timbrului de mediu. În martie, înmatriculările Logan au căzut cu peste 30% CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Analiza vânzărilor Dacia în primul trimestru, după abrogarea timbrului de mediu. În martie, înmatriculările Logan au căzut cu peste 30%

Cele două SUV-uri care vor aduce noua ofertă de garanție sunt perfecte pentru piața din SUA, unde cel mai vândut model este de foarte mulți ani un pick-up de mari dimensiuni (Ford F150). VW Atlas va fi un SUV comparabil cu Audi Q7, va avea trei rânduri de scaune și va dispune de cele mai noi tehnologii de asistență. Prețurile anunțate pentru acesta vor fi de 31.425 dolari, pentru Atlas, cu un motor 2.0 litri TSI, și 32.825 dolari pentru versiunea echipată cu motor V6, 3.6 litri. La rândul lui, VW Tiguan, aflat deja la a doua generație, reprezintă alegerea perfectă pentru nevoile urbane ale unui american.

Celelalte modele ale gamei VW vor rămâne cu aceeași garanție, după cum au anunțat reprezentanții companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
suv
atlas
tiguan