Consiliul Concurenței a autorizat crearea unor companii comune de către grupurile Weatherford și Schlumberger

Consiliul Concurenței a autorizat crearea unor companii comune de către grupurile Weatherford și Schlumberger
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2017

Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat crearea unor companii comune de către grupurile Weatherford și Schlumberger, două multinaționale din domeniul petrolier, prezente și în România și care vor opera pe piețele din Statele Unite și Canada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Weatherford va contribui cu portofoliul său de servicii de finalizare multifază a forajelor (multistage completions), cu capacitățile regionale de producție și cu lanțul său de aprovizionare, iar Schlumberger va transfera accesul la tehnologiile sale de suprafață și de foraj, la procesele sale operaționale eficiente și la fluxul avansat de activitate de geo-inginerie", a precizat autoritatea de concurență.

Weatherford este o companie multinațională care oferă echipamente și servicii folosite în foraj, evaluare, finalizare a forajelor, producție și intervenție asupra puțurilor de petrol și gaze naturale.

A treia clădire de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square va fi finalizată la jumătatea anului viitor CITEȘTE ȘI A treia clădire de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square va fi finalizată la jumătatea anului viitor

Schlumberberger, prezentă pe piața din România prin intermediul Schlumberger Logelco Inc., cu afaceri de peste 750 milioane lei și circa 450 de angajați, dintre care 170 la un centru nou creat în Ploiești, furnizează tehnologie, soluții informative și management integrat al proiectului pentru clienții din sectorul petrolului și gazelor naturale, fiind specializată mai ales în evaluarea zăcămintelor, servicii de foraj, producție și alte tehnologii de foraj.

La nivel global, Schlumberger are venituri anuale de circa 35 miliarde de dolari, în urma activității de furnizare de produse și servicii petroliere desfășurate în 85 de state. Compania are peste 95.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
weatherford
schlumberger
consiliul concurentei